IP Kamera EZ-C3A

Artnr: 21052
Lagerstatus: Beställningsvara

Beskrivning

Ezviz IP-kamera helt trådlös och autonom. Trådfri installation tack vare dess WiFi-anslutning och dess uppladdningsbara batteri. Riktig PIR-detektor för rörelser.. En bred betraktningsvinkel på 125º i Full HD-upplösning 1080p och mörkerseende med IR.. Dubbelriktat ljud. Möjlighet att lagra posterna i ett inbyggt MicroSD-kort eller/och i Ezviz molntjänst.. Lämplig för exteriör.

Den bästa IP-kameran för oerfarna användare, utan kablar eller installation, bara plug & play.. Kräver ingen strömledning eftersom den fungerar med ett laddningsbart litiumjonbatteri med lång livslängd (kan hålla i upp till 3 månader). Batteriet är avtagbart och utbytbart. IP-kommunikationen sker via WiFi-anslutning till användarens eget nätverk (stödjer 2,4 GHz), så det gör det också möjligt att avstå från nätverkskabeln.

En riktig PIR-detektor integrerad på framsidan av kameran upptäcker människor och djur, eliminerar falsklarm som genereras av miljön, såsom insekter, växter eller förändringar i belysning.. PIR-sensorn hanterar kamerans aktivitet och videoöverföring, som hålls i vila tills en rörelse upptäcks eller när åtkomst begärs från mobilapplikationen.. Detta gör kameran helt autonom..

Angående bilden är den baserad på en sensor 1/4" 2 Megapixel som erbjuder en Full HD-upplösning på 1080p till 25 FPS. Fast vidvinkellins på 2,2 mm med ett diagonalt synfält på 125º. Infraröda lysdioder som aktiveras automatiskt och ge en tydlig bild vid 0 Lux (totalt mörker) på ett maximalt avstånd av 7,5 m.

Professionella säkerhetskameror spelar vanligtvis in bilden kontinuerligt så de kräver en hårddiskinspelare för att lagra en stor mängd data. Ezviz-kameran är designad för att fånga verkliga rörelsehändelser och frigöra lagringsutrymme vid behov.. Den använder en mycket effektiv Smart H.264-codec som minskar datavolymen som genereras med upp till 50 % jämfört med den vanliga H.264. EZVIZ stöder MicroSD-kort upp till 128 GB där du kan lagra poster. Dessutom erbjuder Ezviz en molnlagringstjänst för inspelade händelser (EZVIZ CloudPlay). En gratis provperiod för denna tjänst ingår i ditt köp..

I ljuddelen består kameran av en omgivande mikrofon och högtalare, förstärkt med ett brusfilter.. Dubbelriktat ljud för att kommunicera mellan kameran och Ezviz-appen.

Du kan komma åt kameran var som helst, den är helt Plug & Play med hjälp av Ezviz mobilapp, tillgänglig för iOS och Android. Intuitiv och enkel, den här appen låter alla användare lägga till kameran via WiFi på några sekunder. När kameran är påslagen upptäcker appen den och ber användaren om lösenordet för sitt Wi-Fi-nätverk, för att vara redo för omedelbar användning. Inkluderar P2P-tjänst för att ansluta utanför WiFi-nätverket utan att behöva öppna portar eller använda DDNS-tjänster. Kameran kan integreras med hemautomation eller Smart Home-system som Google, Alexa eller automationsappen IFTTT.

IP65, klassat hölje för både inom- och utomhusbruk. Magnetfäste för tak eller vägg. När stödet är installerat på önskad plats kan kameran enkelt kopplas bort för att fortsätta ladda batteriet nära en strömkälla där du ansluter USB-laddaren. (ingår).

  • Ezviz batteridriven IP kamera, WiFi
  • PIR sensor
  • 1080p / H.264+/ 2.2 mm lins
  • IR LED-räckvidd 7.5 m
  • 2-vägs ljud / SD slot
  • Ezviz App och P2P anslutning

Teknisk specifikation

 Teknisk specifikation: 
 
Brand Ezviz
Model CS-C3A-A0-1C2WPMFBR / C3A-B-B0-1C2WPMFBR 868M
Image sensor 1/4” Progressive Scan CMOS
Maximum resolution 2 Megapixel (1920x1080)
Coding resolution 1080P (1920x1080) / 25 FPS
Compression H.264+
Lens 2.2 mm wide angle of 125º
Infrared lighting 0 Lux / IR LED (7.5m)
Functions BLC, DWDR, 3D-NR
Network interface Wi-Fi 2.4 GHz
Internal memory MicroSD Card, Max 128 GB (not included)
Audio Microphone and speaker incorporated
PIR sensor Real PIR, with detection of people and animals
Battery Rechargeable and removable Li-ion of DC5V / 5500 mAh
Remote access Ezviz smartphone app
Power Battery / Power supply DC5V
Use Indoor and outdoor camera/ impermeable IP65
Temp. operation -25º C ~ +45º C
Dimensions 92 mm (H) x 56 mm (W) x 70 (D) mm
Weight 215 g

Filmer

Dokument och filer