Hem » Belysningsstyrning » Loggningsenhet AL-6MR-A

Loggningsenhet AL-6MR-A

Artnr: 13174
Lagerstatus: Färre än 5 i lager
 

Beskrivning

al6mra

Testenhet - drifttidsmätare ”Mitsubishi”

ImageTestenheten ”Mitsubishi” används i kombination med en IR-detektor eller en akustisk detektor AD-500 / 600. Registrerade uppgifter används för att beräkna hur stor besparingspotentialen vid närvarostyrd belysning är eller för utvärdering av en befintlig anläggning. Enheten mäter på 230-matningen och därigenom kan mätning utföras före installation av närvarostyrning.

Med testenheten kan följande mätas:
Antal tillslag (närvarotillfällen)
Total mättid 
Närvarotid
Tid med tänd belysning
Testenheten används som hjälpmedel för att trimma in ett system eller för att visa hur stor energibesparingen är i en befintlig anläggning. Den kan även användas för att utvärdera hur stor besparingspotential det finns i en lokal där närvarostyrd belysning övervägs.

Mätvärdena som samlas in med närvaromätaren används för att beräkna hur mycket elenergi som kan sparas, om belysningen närvarostyrs. Som ett hjälpmedel för denna beräkning finns ett kalkylblad på sista sidan och ett speciellt kalkylprogram för PC. För att erhålla ett rättvisande medelvärde på närvarotiden rekommenderas att mätningen utförs under minst en hel arbetsvecka.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation: 
 
Spänning: 110 - 240 VAC
Ingångar: 4 st, 100 - 240 VAC
0,24 mA/240 VAC
Utgångar: 2 st relän, max. 250 VAC eller 30 VDC, 8 A
Mått: 71,2 x 90 x 55 mm

Filmer