porta IOT

Artnr: 12243
Lagerstatus: Slut i lager
 

Beskrivning

porta IoT är ett dubbelriktat gatewaygränssnitt för integration med enheter utformade för att ta emot / skicka http-kommandon.

Http/s är ett av protokollen som tillåter tusentals IoT-enheter att kommunicera med varandra. Genom detta protokoll är det faktiskt möjligt att styra och hantera vilket system som helst på ett tydligt och effektivt sätt: från enkla klient- / serverkonstruktioner till komplexa och distribuerade nätverksarkitekturer.

porta IoT är en enhet utformad för att gränssnitt med lares 4.0 på ett snabbt och enkelt sätt, utan att använda, i de flesta fall, SDK-integrationer. Detta är möjligt tack vare http / s API som exponeras genom porta IoT som ger chansen till exempel:

  • Inkludera / utesluta, larm och återställa sektioner.
  • Hantera monostabila och bistabila utgångar.
  • Köra ett scenario.
  • Och mycket mer genom att hantera POST-, PUT- och GET-förfrågningar.


Samtidigt, när en händelse inträffar, kan lares 4.0 skicka POST-, PUT- och GET-förfrågningar som är kompatibla med de enheter som du vill kontrollera, tack vare porta IoT-modulen. Dessutom ökar porta IoT integreringens säkerhet.

  • Genom att övervaka IP-enheter från vilka den accepterar http / s-förfrågningar;
  • Genom att kräva en specifik token för API: er.


porta IoT
säkerställer en fullständig integration med lares 4.0, all konfiguration utförs på centralapparatens webbgränssnitt. Enheten är ansluten tillcentralapparaten via Ethernet och kan strömförsörjas både via PoE och från en extern strömförsörjning (12V). Kapslingen är utformad för att monteras på DIN-skena och tar 4 DIN platser.

Teknisk specifikation

Filmer

Dokument och filer

Dokument (0)